Hoppa till huvudinnehållet

Dags för Möbelcupen

Publicerad:
Fredag till söndag, 30 november till 2 december, blir det full fart i Tibro Sporthall när Möbelcupen arrangeras för 37:e gången. Ifjol vann Skövde United finalen mot Fagersanna.
Fredag till söndag, 30 november till 2 december, blir det full fart i Tibro Sporthall när Möbelcupen arrangeras för 37:e gången. Ifjol vann Skövde United finalen mot Fagersanna. Foto: Johan Espefält

Till helgen är det dags för årets upplaga av Möbelcupen i Tibro och deltar gör IFK Hjo, Korsberga IF och Norra Fågelås IF.

I dagarna tre, fredag till söndag, kommer det att spelas massa matcher i futsal i Tibro sporthall när Fagersanna IF arrangerar sin inomhusturnering för 37:e gången.

40 lag är anmälda till Team Sportia Möbelcupen. Cupen drar igång redan ikväll, fredag, med gruppspel som fortsätter på lördag. Första och andra laget i de tio olika gruppspelen går vidare till söndagens slutspel.

I slutspelet blir det gruppspel igen med tre lag i fyra grupper och sedan två grupper med fyra lag vardera. Gruppsegrarna går vidare till kvartsfinal samt tvåorna från de två fyrlagsgrupperna.

Efter kvartsfinal och semifinal väntar finalen som spelas på söndag eftermiddagen.

Hjo finns representerat med sammanlagt fyra lag: IFK Hjo, Norra Fågelås och två lag från Korsberga IF.

Grupp 1: IFK Hjo (division 4), Värings GIF (5), Mariestads BK (6), Tidavads IF (6).

Grupp 2: Fagersanna IF 1 (division 4), Korsberga IF 1 (5), Åmmebergs IF (6), Fröjereds IF 2 (6).

Grupp 5: FC Lidköping United (futsal), IFK Skövde FK 2 (4), Norra Fågelås IF (6).

Grupp 8: FC Assyriska Örebro (division 4), Limmareds IF (4), Korsberga IF 2 (5), Töreboda IK (6).

Möbelcupen kommer även att arrangeras för damer men senare, närmare bestämt den 18–20 januari 2019 i Tibro sporthall.

Artikeltaggar

FutsalHjoSport

Så här jobbar Hjo Tidning med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.