Skaraborgare vice S-gruppledare

Politik
PUBLICERAD:
Erik Ezelius från Tidaholm har valts till vice gruppledare för den socialdemokratiska riksdagsgruppen i riksdagen.
Erik Ezelius (S) har fått ett fint uppdrag.
Foto: Alf Ehn

Annelie Karlsson från Skåne är gruppledare för de S-märkta riksdagsledamöterna. Nu kommer Ezelius, som varit riksdagsledamot i fyra år, att vara med i det arbetet. Han var talmansersättare för Urban Ahlin under 2014-2018 och skapade sig ett starkt förtroende bland kollegorna.

– Det är otroligt hedrande. Vi har en stor riksdagsgrupp och då är delaktighet och förankring oerhört viktiga frågor, inte minst när vi har regeringsmakten, säger Exzelius i ett pressmeddelande.

Så här jobbar Hjo Tidning med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.