Mös får bakläxa – måste utreda klagomål på rök

Nyheter
PUBLICERAD:
Mark- och miljödomstolen ger miljönämnden bakläxa i ett ärende kring klagomål på störande och illaluktande rök från eldning i en fastbränslepanna i Hjo.
Foto: Pat Wellenbach
Miljönämnden östra Skaraborg, mös, får bakläxa av Mark- och miljödomstolen i Vänersborg. Ärendet gäller klagomål på störande och illaluktande rök från eldning i en fastbränslepanna i Hjo. En granne har vid upprepade tillfällen klagat till mös, som nu måste utreda ärendet vidare.

Vill du läsa mer?

Du behöver en prenumeration för att läsa artikeln. En plusprenumeration kostar bara 1 krona första månaden, därefter 99 kr/månad. Ingen bindningstid.

Din prenumeration gäller tillgång till
Plus på alla NWT-gruppens sajter.

Välj annat erbjudande

Så här jobbar Hjo Tidning med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.