Hoppa till huvudinnehållet

TT LIVE: Världscupen i skidor

Publicerad:
Stina Nilsson efter segern över Therese Johaug, Norge, i 10 km masstart under Världscupen i Québec tidigare i år.
Stina Nilsson efter segern över Therese Johaug, Norge, i 10 km masstart under Världscupen i Québec tidigare i år. Foto: Jacques Boissinot

Stina Nilsson är en av favoriterna när skidornas världscup startar med sprint i Ruka. Och vem går segrande ur kampen mellan Frida Karlsson och Therese Johaug inför den förmodade duellen i helgens distanslopp som avslutar minitouren? Följ vår direktrapportering här!

Rapporteringen startar kl 10.00.

Artikeltaggar

LängdskidåkningRukaStina NilssonTherese JohaugVärldscupen i längdskidor

Så här jobbar Hjo Tidning med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.