Årsmöte för HRF-föreningen i Hjo – Karlsborg

Läsarnas
UPPDATERAD:
PUBLICERAD:
Leif Crona visade ett antal lokala kortfilmer från Skaraborg.

HRF-föreningen i Hjo – Karlsborg har haft årsmöte i Museet i Mölltorp. Efter parentation för avlidna medlemmar började årsmötesförhandlingarna, ett väl förberett möte så verksamhetsberättelsen, ekonomisk redovisning, revisionsberättelse och ansvarsfrihet för styrelsen klubbades snabbt igenom. Vid valet av styrelse blev det heller inga större förändringar, Ingrid Svensson hade avböjt omval och ersattes av Lennart Thim på 2 år.

Ordförande Barbro Widerström informerade lite om HRF:s kongress i Stockholm sista dagarna i maj och vår förening representeras av vår ordförande. Barbro nämnde också att en spa-resa som HRF-distrikt Skaraborg anordnar, till Pärnu Tervis Medical i Estland, är i planeringsstadiet. Ordföranden tackade deltagarna för ett snabbt genomfört årsmöte och för förtroendet att leda föreningen ytterligare ett år!

Ingrid Svensson avtackades för ett långt arbete i styrelsen med en orkidé och en HRF-tygkasse. Barbro tackade skrivtolkarna Sara och Jennifer för ett förtjänstfullt genomförande och förklarade årsmötet för avslutat.

Barbro hälsade kvällens underhållare, Leif Crona välkommen. Han visade ett antal lokala kortfilmer från Skaraborg, som han gjort och berättade lite om tillkomsten av dessa filmer. Så var det dags för kaffe, smörgås och kaka. Ytterligare några filmer och sedan var det dragning på kvällens lotteri. En trevlig och uppskattad kväll enligt deltagarna!

Så här jobbar Hjo Tidning med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.