Hoppa till huvudinnehållet

Tvingas ställa in Hjo s Open

Publicerad:
Hökensås golfklubb får ställa in Hjo s Open.
Hökensås golfklubb får ställa in Hjo s Open. Foto: Mikael Lindblom

Elittävlingen Hjo s Open på Hökensås golfklubb ställs in.

Stortävlingen Hjo s Open har en lång tradition och är en tävling som brukar vara uppstart för elitspelarna i landet. Fast i början på veckan fick Hökensås golfklubb besked från SGF, Svenska golfförbundet, att tävlingen skulle ställas in på grund av coronavirusets.

"Alla tävlingar som SGF är inblandade in ställs in under april månad. Vi får helt enkelt ladda om och ta sikte på 2021 och fokusera på våra egna tävlingar nu i vår och sommar" meddelar Hökensås golfklubb på sin hemsida och tillägger:

"Vi kommer erbjuda de spelare som varit anmälda till tävlingen att ändå komma och spela sällskapsronder, eftersom vi vet att en del av dem inte har möjlighet att spela hemomkring. Förhoppningsvis kan vi göra 25-26 april till en bra greenfeehelg i stället."

Artikeltaggar

GolfHjoHökensås GolfklubbSport

Så här jobbar Hjo Tidning med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.