Adam Alsing hyllades av radiokollegorna

Nöje/Kultur | Coronaviruset
UPPDATERAD:
PUBLICERAD:
Adam Alsing hyllades av radiokollegorna. Arkivbild.
Foto: Henrik Montgomery/TT
Adam Alsings radiokollegor på NRJ har kommit tillbaka till jobbet efter det att radioprofilens morgonprogram ställdes in under förra veckan.

I en specialsändning på måndagen var Messiah Hallberg och Klara Doktorow på plats och tillsammans med vännen Anders Timell mindes de sin bortgångna kollega, skriver Expressen.

Kanalen och kollegerna hyllade Alsing med att spela upp klipp från radioprogrammets historia och diskutera minnen från deras tid tillsammans.

– Vi grät enormt mycket när vi nåddes av beskedet. Vi saknar dig kompis, sade Messiah Hallberg i ”NRJ Morgon”.

Anders Timell berättade i programmet att han fick den sorgliga nyheten från Hans Wiklund när han var ute och golfade, skriver Expressen.

– Det är fortfarande overkligt. Jag sprang till bilen, åkte hem och pratade med min fru – hon började gråta, och jag började gråta, sade Anders Timell och fortsatte:

– Han hade sms:at mig, men då var det inte så farligt, han var lite sjuk. Man trodde inte att det skulle gå så långt.

Adam Alsing dog onsdagen den 15 april i sviterna av covid-19, 51 år gammal.

Så här jobbar Hjo Tidning med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.