Hoppa till huvudinnehållet

Ingen brittisk bilträff i augusti

Publicerad:
Britsh Motor Meet tvingas ställa in för andra sommaren i rad på grund av coronapandemin.
Britsh Motor Meet tvingas ställa in för andra sommaren i rad på grund av coronapandemin. Foto: Marita Sjöquist

Det blir ingen engelsk bilträff första helgen i augusti i år heller. För andra året i rad tvingas föreningen för British Motor Meet att ställa arrangemanget i Hjo Stadspark på grund av coronapandemin.

– Vi måste tyvärr meddela att vi tvingas ställa in British Motor Meet även den här sommaren. Detta är ytterst beklagligt, men vi tror att alla har förståelse för detta, säger Hans Örtlund, ordfröande i Föreningen British Motor Meet till Hjo Tidning.

– Vår ambition är att den brittiska helgen i Hjo alltid ska starta första fredagen i augusti. Vi hoppas därför på ett återseende fredagen den 5 augusti 2022.

Artikeltaggar

HjoMotor

Så här jobbar Hjo Tidning med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.