Hoppa till huvudinnehållet

Odjuret i Korsberga är tillbaka

Publicerad:
Peter Andersson är bingoansvarig i Korsberga IF.
Peter Andersson är bingoansvarig i Korsberga IF. Foto: Lars-Ola Carlén

– Äntligen! Det är många som har väntat på att få spela bingo och nu på torsdag är det dags igen. Då vi kör igång med Odjuret.

Bingoansvarige Peter Andersson i Korsberga IF kommer med det efterlängtade beskedet sedan restriktionerna har lättat.

Förra året tvingades Korsberga IF ställa in bilbingon på Kullaborg och länge var det tveksamt om det skulle bli något bingospel i Korsberga denna sommar. Men nu är det dags att släppa loss Odjuret igen.

På torsdag den 22 juli drar bingospelet igång på grusplanen på idrottsplatsen där bilarna radar upp sig med lagom avstånd mellan ekipagen.

– Vi kör som vanligt tripplar, minibingo, Rusarparn, Odjuret och freeplay, berättar Peter Andersson.

Även om restriktionerna har lättat allt mer de senaste dagarna är det fortsatt försiktighet som råder med avstånd och ordnade köer inför brickköpet.

– Allt bingospel sker utomhus eller i bilarna. Vi har ingen möjlighet att sitta inne i klubbstugan som tidigare på grund av coronan, berättar Peter Andersson, som nu ser fram emot premiären. Och han är inte ensam.

– Jag var nyligen i Valtorp och spelade och det var många som uttryckte sin glädje att de återigen kan spela bilbingo. Så förväntan inför torsdagen är stor.

Fyra spelomgångar är planerade på torsdagarna de närmaste veckorna i Korsberga.

Artikeltaggar

KorsbergaKorsberga IFKullaborgSpel

Så här jobbar Hjo Tidning med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.