Hjo tappade ledning och fick se sig besegrat

Publicerad:
Hjo förlorade mot Holmalund

Hjo spelade bra och ledde med 2-1 efter första halvlek i matchen i division 3 nordvästra Götaland herr i fotboll mot Holmalund på Guldkroksvallen. Men i andra halvlek kom vändningen, och till slut blev det förlust, 3-7, för Hjo.

Målgörare för Hjo var Fredrik Ekstrand, Karl Simon Alsetun och Hjalmar Smedberg, medan målen för Holmalund gjordes av André Nilsson 2, Albin Bohlin, Jonathan Eckerström Tedeborg, Tobias Nordgren, Sebastian Sannestål och Anton Stenseke.

För Holmalund gör resultatet att man nu ligger på femte plats i tabellen, medan Hjo är på tolfte och sista plats.

Hjo tar sig an Åsarp-Trädet i nästa match borta lördag 9 oktober 14.00.

Artikeltaggar

Division 3 nordvästra GötalandFotbollGuldkroksvallenHolmalundIFK Hjo

Så här jobbar Hjo Tidning med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.

Läs vidare