Hoppa till huvudinnehållet

Skadat vägparti skapar störningar i trafiken på väg 195

Publicerad:

Det är problem i trafiken i båda riktningarna på väg 195 mellan Cirkulationsplats Källebo och Råckekärr. Orsaken är det dåliga skicket på vägbanan, uppger Trafikverket.

Trafikverket bedömer att händelsen har stor påverkan på trafiken, ett körfält är blockerat. Varningen gick ut klockan 16.10 på söndagen och enligt Trafikverkets prognos bedöms trafiken påverkas fram till 18.00.

Uppdatering klockan 17:56: Händelsen har klarats upp och trafiken flyter åter som vanligt.

Artikeltaggar

HjoTrafikhändelser

Så här jobbar Hjo Tidning med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.