Hoppa till huvudinnehållet

Påskpromenad som kan hjälpa drabbade människor

Publicerad:
Hans Toftén och Hjobygdens Ok välkomnar till söndagspromenad i Högaliden på påskdagen där intäkterna oavkortat går till de drabbade människorna i Ukraina.
Hans Toftén och Hjobygdens Ok välkomnar till söndagspromenad i Högaliden på påskdagen där intäkterna oavkortat går till de drabbade människorna i Ukraina.

Hjobygdens OK arrangerar som vanligt sin tips- och bingopromenad i Högaliden på söndag förmiddag. På påskdagen går alla intäkter oavkortat till de drabbade i det krigshärjade Ukraina.

– Söndagspromenaden kan hjälpa, säger Hans Toftén i Hjobygdens OK och hoppas att många väljer att gå promenaden kommande söndag.

Hjobygdens Orienteringsklubb arrangerar varje söndag tips- och bingopromenad med start och mål vid klubbstugan på Högaliden och denna söndag blir lite speciell.

– Intäkterna går den här söndagen oavkortat till de drabbade människorna i Ukraina. Klubben vill på det här sättet hjälpa det krigshärjade landet, säger Hans Toftén, initiativtagare till insamlingen.

Bingobrickor, tipsfrågor för alla åldrar, lotter samt servering finns som vanligt.

– En skön skogspromenad där varje steg räknas kan motivera ett besök, hälsar Hans Toftén.

Artikeltaggar

Fritid och livsstilHjoHjobygdens OKHögalidenUkraina

Så här jobbar Hjo Tidning med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.