Hoppa till huvudinnehållet

Hembygdsföreningen återupptar valborgstraditionen

Publicerad:
Foto: Johan Nilsson / TT

Fågelås hembygdsförening återupptar traditionen och välkomnar till valborgsmässofirande i Torp, Gate.

På valborgsmässoafton blir det vårbrasa, servering, sång av Fågelås kyrkokör och vårtal av prästen Martin Karlsson. Allt sker utomhus, så varm klädsel rekommenderas. Om kvällen blir kylig finns dock möjlighet att värma sig i hembygdsgården. "Välkommen till en stunds fin gemenskap i vårfager Guldkroksbygd", hälsar hembygdsföreningens sekreterare Thore Thorsén.

Artikeltaggar

Fågelås HembygdsföreningGateHjoMänskligtValborg

Så här jobbar Hjo Tidning med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.