Hoppa till huvudinnehållet

Korsberga förlorade hemma mot Råda

Publicerad:
Korsberga förlorade mot Råda
Korsberga förlorade mot Råda

Korsberga förlorade hemmamatchen mot Råda i division 5 Västergötland norra herr i fotboll på fredagen. 0-2 (0-1) slutade matchen.

Korsbergas tränare Thomas Mellgren kommenterade matchen:

– Vi kommer inte alls upp i nivå idag. Vi gör en bedrövlig första halvlek. Andra halvlek är lite bättre, vi skapar många bra chanser som vi bör göra något mål på. Vi missar även en straff. Men alla kan höja sig ett snäpp till. Det är bara att ta nya tag.

Matchen var mållös till Råda tog ledningen efter en knapp halvtimmes spel, genom Alexander Fagerlind. I 66:e minuten slog Gustaf Härling till, och ökade ledningen för Råda. 0-2-målet blev matchens sista.

För Korsberga gör resultatet att laget nu ligger på fjärde plats i tabellen, medan Råda är på sjunde plats.

I nästa omgång har Korsberga Corner borta på Stenportsplan, lördag 7 maj 12.00.

Artikeltaggar

Division 5 Västergötland norraFotbollKorsberga IFKullaborgRåda BK

Så här jobbar Hjo Tidning med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.