Hoppa till huvudinnehållet

Gårdsmarknad i Laggarebolet

Publicerad:
En dag på landet med hantverk och smådjur. På söndag arrangeras Gårdsmarknad på Laggarebolets gård i Mofalla.
En dag på landet med hantverk och smådjur. På söndag arrangeras Gårdsmarknad på Laggarebolets gård i Mofalla. Foto: Privat

Plantor, fröer och blommor, men också sytt och stickat, bakat, betong och keramik. Ja, listan är lång över de alster som visas uppoch ät till försäljning vid vårens Gårdsmarknad i Laggarebolet i Mofalla kommande söndag.

– Det blev otroligt lyckat i höstas så vi bjuder åter igen in säljare och besökare till en fantastisk dag på landet. Som tidigare är tanken att dagen ska erbjuda hantverkare och småföretagare en dag där man visar upp sig, säljer och knyter kontakter, säger initiativtagaren och arrangören Frida Karlsson Munk på Laggarebolets gård.

Egna produkter

Det handlar om egna produkter, gjorda och framtagna på hobbynivå eller i yrket.

– Detta tillfälle är det mycket "inför säsong" med plantor, fröer och blommor, men mycket annat så som sytt och stickat, bakat, betong och keramik kommer finnas. Och eftersom det är en dag på vår landsbygd med mycket småbrukare kommer det även finnas kaniner och möjlighet att köpa höns, kycklingar och avelsägg. Det ligger i tiden nu, konstaterar Frida Karlsson Munk.

Artikeltaggar

Djur och naturFritid och livsstilHus och hemMofalla

Så här jobbar Hjo Tidning med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.