Hoppa till huvudinnehållet

Vad händer på kyrkogården i Hjo?

Publicerad:

Ja, mitt svar på det är att det inte verkar hända så mycket. Jag var under den senaste helgen och besökte kyrkogården och fann då att skötseln blir bara sämre och sämre.

Med tanke på att det var Mors dag i helgen hade det ju varit trevligt om man hade bemödat sig med att klippa gräset, trimma runt gravarna och snygga till i största allmänhet, men nej det verkade inte som om det hade funnits något intresse för det.

Sedan verkar det som om man till varje pris vill dölja våra gravstenar också, eftersom man låter häckarna växa sig så breda att stenarna knappast syns längre. Dom stackare som istället har en något lägre häck vid sina gravar måste verkligen vara helnöjda med hur fantastiskt rakt och jämnt klippta häckarna är där (obs. ironi).

Nä nu är det allt dags att kavla upp ärmarna och stoppa förfallet så vi förhoppningsvis snart kan återse den fina och välskötta kyrkogård vi en gång hade.

Kyrkogårdsbesökaren

Artikeltaggar

Etik och religionHjo

Så här jobbar Hjo Tidning med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.