Hoppa till huvudinnehållet

Utomhusbio i Stadsparken

Publicerad:
Att se film under bar himmel brukar locka många till Stadsparken.- Vi hoppas att vädergudarna som vanligt är med på noterna, säger arrangörerna
Att se film under bar himmel brukar locka många till Stadsparken.- Vi hoppas att vädergudarna som vanligt är med på noterna, säger arrangörerna Foto: Lars-Ola Carlén

När mörkret fallit den sjätte augusti visar Filmstudion, i samarbete med Biografföreningen, filmen Tisdagsklubben under bar himmel i Stadsparken.

En romantisk dramakomedi av hög klass som roar, får publiken med på noterna och lockar till skratt och applåder.

Det är en smart film, som i botten är allvarlig men är förklädd till en lättsam komedi där många kända svenska skådespelare medverkar.

Annika Appelin har regisserat och Anna Fredriksson har skrivit manuset som har fullt av knivskarpa och roliga replikskiften.

Mat och musik

Huvudpersonen Karin, spelad av Marie Richardson, får sin tillvaro upp och nervänd när hon kommer på sin man med att vara otrogen. Ska hon bryta upp eller stanna? Inte blir det lättare när stjärnkocken på matlagningskursen, spelad av Peter Stormare, får upp ögonen för henne.

Artikeltaggar

BioFilmHjo

Så här jobbar Hjo Tidning med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.