Hoppa till huvudinnehållet

Norra Fågelås trappar upp

Publicerad:
Norra Fågelås startar hösten med FC Skövde på Landbyvallen. BILD: ARKIV
Norra Fågelås startar hösten med FC Skövde på Landbyvallen. BILD: ARKIV Foto: Marita Sjöquist

Norra Fågelås drar på söndag i gång höstsäsongen i division 6 med att ta emot FC Skövde på Landbyvallen.

I förra årets enkelserie i Skövdesexan slutade Norra Fågelås på en sjätteplats efter fem vinster och fem förluster. Efter våromgången 2022 befinner sig laget på niondeplats bland elva lag och hittills har det blivit två segrar och tio förluster.

Resultaten har inte blivit riktigt vad tränaren Marcus Fogelberg räknade med inför säsongen, då målsättningen var följande:

– Vi ska vara med och kriga i toppen, men svårt att säga en placering.

Norra Fågelås har för närvarande sex poäng och har hittills gjort 16 mål och släppt in 32.

Nu på söndag inleder Norra Fågelås med att ta emot seriesexan FC Skövde som har 20 poäng. Därefter väntar två intressanta matcher mot jumbolaget och nästjumbon: 17 augusti mot Vartofta på Strömsborg och 21 augusti mot Stenstorp på Landbyvallen.

Artikeltaggar

FotbollHjoLandbyvallenNorra Fågelås IFSport

Så här jobbar Hjo Tidning med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.