Hoppa till huvudinnehållet

Insändare: Hulmarkers besked: "Ingen ny hall på Guldkroksområdet"

Publicerad:
Kommunalrådet Catrin Hulmarker har gett besked – Ingen ny hall på Guldkroksområdet.
Kommunalrådet Catrin Hulmarker har gett besked – Ingen ny hall på Guldkroksområdet. Foto: Lars-Ola Carlén

Nu har Catrin Hulmarker lämnat det besked som många misstänkte – ingen ny hall på Guldkroksområdet. Detta trots att hon i debatten angående den lilla gymnastiksalen vid Estrid Ericsonskolan sa :Det skall bli en utredning av Guldkroksområdet med en stor hall, detta lovade hon socialdemokraterna.

Moderaterna säger också i HT att "skattepengar ska användas effektivt". Menar de då att vi bestämmer om en stor hall vid nya skolan, sedan ändrar vi det till en gymnastiksal och lovar ny hall vid Guldkroksområdet, som vi sedan säger nej till?

Kommunalrådet måste ju känna sig väldigt nöjd med att ha kört över Socialdemokraterna i hallfrågan. Tyvärr är det ju så att alla partier är tysta i denna fråga och låter ett fåtal personer styra och ställa.

BK

Artikeltaggar

Catrin HulmarkerGuldkroksområdetModeraternaSocialdemokraternaSportVal 2022

Så här jobbar Hjo Tidning med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.