Hoppa till huvudinnehållet

Korsberga förlorade hemma mot Tibro

Publicerad:
Korsberga IF förlorade mot Tibro AIK Fotboll
Korsberga IF förlorade mot Tibro AIK Fotboll

Korsberga förlorade hemmamatchen mot Tibro i division 5 Västergötland norra herr i fotboll på lördagen. 4-5 (1-1) slutade matchen.

– Vi förlorade matchen på de första tolv minuterna i andra halvlek. Där släpper vi in tre mål på tolv minuter. Men sett till hela matchen så ska vi nog ha med oss en poäng. Vi bör göra något mål till i första halvlek. Där har vi tre riktigt bra lägen. Vi kunde även gjort något mer mål i andra halvlek. En tung förlust, men vi får ta nya tag, kommenterade Korsbergas tränare Thomas Mellgren efter matchen.

Korsbergas mål gjordes av Karl Simon Alsetun 2, Linus Dahlqvist och Jonas Karlsson, Tibros av Algot Påhlsson 2, Ninos Ebrahim, Ninos Gewargis och Linus Wallberg.

Korsberga har två vinster, en oavgjord och två förluster på de senaste fem matcherna, medan Tibro har två vinster, en oavgjord och två förluster. Det här var Korsbergas femte uddamålsförlust den här säsongen.

Med fyra omgångar kvar är Korsberga på nionde plats i tabellen, medan Tibro är på femte plats.

Söndag 11 september 16.00 spelar Korsberga hemma mot Tymer.

Artikeltaggar

Division 5 Västergötland norraFotbollKorsberga IFKullaborgTibro AIK Fotboll

Så här jobbar Hjo Tidning med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.