Hoppa till huvudinnehållet

Höstens klädbytardag flyttar

Publicerad:
På lördag är det dags för klädbytardag igen. LC155 har dock bytt lokal till Församlingshemmet.
På lördag är det dags för klädbytardag igen. LC155 har dock bytt lokal till Församlingshemmet. Foto: Tyra Jenemark

Ladies Circles klädbytardag genomförs som planerat nu på lördag. Nytt är dock lokalen. På grund av vattenläckan på Lilla Park flyttas bytardagen till Församlingshemmet.

– Fynda kläder, skor och leksaker på Hjo Församlingshem och stötta samtidigt välgörenhet, säger Stina Ullfjord i Ladeis Circle 155, som arrangerar sin årliga klädbytardag nu på lördag.

Lokalen är ny, men upplägget är det samma som tidigare år.

– Vi brukar ha en klädbytardag på våren och en på hösten. Nu är det höstupplagan och det är säsongsbetonade kläder, alltså höst- och vinterkollektion, i storlekar från 50 till 176, skor och leksaker, samt mammakläder som gäller. Inlämningen sker på morgonen och sedan drar försäljningen i gång på förmiddagen och pågår en bit in på eftermiddagen, berättar Stina Ullfjord.

Betalningen sker via swish och av det som säljs går 80 procent till säljaren och 20 procent går till välgörande ändamål.

Artikeltaggar

Fritid och livsstilHjoHus och hemLadies circleMänskligt

Så här jobbar Hjo Tidning med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.