Hoppa till huvudinnehållet

Höstlovet i Hjo - aktiviteter för skollediga barn

Publicerad:
Höstlovet erbjuder bland annat skapande verkstad med Halloween-tema.
Höstlovet erbjuder bland annat skapande verkstad med Halloween-tema. Foto: Kallestad

Nu stundar höstlovet med flera aktiviteter i Hjo med omnejd.

Kärt barn har många namn. Det som först fick namnet höstlov kallas numera även läslov. Genom åren har den lediga vecka 44 kunnat erbjuda en och annan aktivitet som under exempelvis sportlovet.

Redan i början på veckan, måndag 31 oktober, erbjuds skapande verkstad med Halloween-tema i Villa Svea och ett annat programinslag är att få träffa brevduvor hos Göran Banck i Hjo.

Pingis och Ugglejakten

På tisdagen den 1 november anordnas en aktivitetsdag på Guldkroksområdet med hinderbana, tennis, bordtennis, tipspromenad samt spel och lek i Guldkrokshallen. Dagen därpå, onsdag eftermiddag, bjuder bowlingklubben på gratis spel och senare på kvällen arrangeras Ugglejakten på Sannaområdet.

Vidare i veckan blir det pyssel, skapa i lera och prova konst och även teater "Grodan och främlingen" i Korsberga bygdegård.

Under lovet har även fritidsgården Stationen öppet med bland annat djungelpingis och Halloweenkväll.

Artikeltaggar

BordtennisHjo

Så här jobbar Hjo Tidning med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.