Hoppa till huvudinnehållet

Fullt ös och många glada miner

Publicerad:
Lennart Nyström och Per Fajer Nilsson är båda med i Senihjorkören. Foto: Privat

Det var fullt ös och många glada miner när SeniHjorkören bjöd in till höstcafé. Temat var ”Borta bra men hemma bäst” och knappast kunde man haft det bättre någon annanstans.

Med stor energi och sångarglädje uppträdde körens medlemmar med såväl sång som musik och diktläsning.

I pausen bjöd kökspersonalen Per-Erik Edvardsson, Barbro Andersson och Kerstin Grahn de 70-talet närvarande på kaffe med hemgjorda äpplekakor. Med omsorg hade man dukat upp för trivsam samvaro.
I pausen bjöd kökspersonalen Per-Erik Edvardsson, Barbro Andersson och Kerstin Grahn de 70-talet närvarande på kaffe med hemgjorda äpplekakor. Med omsorg hade man dukat upp för trivsam samvaro. Foto: Privat

Avslutningsnumret var ”Min plats på jorden” och det tyckte nog alla att Hjo kunde leva upp till denna dag.

Stöd åt Ukraina

SeniHjorkören har verkat i cirka tio års tid. De senaste åren under ledning av Anneli Ödvall som på ett spontant och lättsamt sätt presenterade musiken.

SeniHjorkörens ordförande Inge Andersson läste ”Krösadikten” och var även den som höll i brödauktionen.

En del av kvällens intäkter skänktes till stöd åt Ukraina.

Publikens ”önskelåt” var Petit Fleur som framfördes av Ingemar Bäck på klarinett. Långa applåder visade på stor uppskattning!
Publikens ”önskelåt” var Petit Fleur som framfördes av Ingemar Bäck på klarinett. Långa applåder visade på stor uppskattning!

Artikeltaggar

HjoKörerMusikSångUkraina

Så här jobbar Hjo Tidning med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.