Hoppa till huvudinnehållet

Serieseger för Hjo TK:s herrlag

Publicerad:
Seriesegrare i Hjo TK var Anders Delebeck, Nils Fagerlund och William Johansson.
Seriesegrare i Hjo TK var Anders Delebeck, Nils Fagerlund och William Johansson.

I höstens västserie deltog fyra lag från Hjo Tennisklubb. HTK:s herrar 1 motion spelade bra, vann fyra raka segrar och vann serien.  I laget spelade Anders Delebeck, Nils Fagerlund och William Johansson

Resultat: HTK–Tibro TK 1 2–1, Vänersborg TK 2–HTK  0–3, Skövde TF 2–HTK 1–2, HTK–Skultorps TK 1 2–1

Herrar lag 2 slutade på andra plats i sin serie efter vinster mot Tibro 2, Skultorp 2 och Vänersborg 4. Förlusten kom mot Skara som vann serien.

Damer elit mötte Karlstad och Tidaholm i dubbelmöten och hamnade på tredje plats. Pojkar 12 A spelade i en tuff serie med Skultorp, Skövde, Tidaholm och Elfsborg. Det blev ingen matchvinst, men laget kämpade bra.

Artikeltaggar

HjoSportTennis

Så här jobbar Hjo Tidning med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.