Inviger fotoutställning utomhus

Publicerad:
En utställning med fotografen Vee Speer kommer visas utomhus i Stadsparken. Här ses ”Flickan med bubblan”. Foto: Vee Speers

Under julmarknaden lördagen den 26 november kommer utställningen Growing up att invigas.

Från den 26 november till och med sista mars visas 24 fotografier av den internationellt erkända fotografen Vee Speers i Hjo stadspark. Utställningen handlar om att växa upp, och att förflyttas från att vara barn till att bli vuxen.

Vee Speers slog igenom 2010 då hon som första fotograf ställde ut på Fotografiska i Stockholm vid dess öppnande. Därefter har hennes karriär gått spikrakt upp och hon finns idag representerad på stora museer och hos samlare över hela världen.

Utställningen i Hjo, Growing up, är en samproduktion mellan UpOnWalls, Hjo kommun och Wennergrens.

Invigning sker på restaurang Biergarten, alldeles intill platsen för utställningen i Hjo Stadspark.

Artikeltaggar

HjoHjo kommunJulmarknaderNöje/KulturUtställningarVee Speers

Så här jobbar Hjo Tidning med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.

Läs vidare