Hoppa till huvudinnehållet

”Agerandet skapar drev”

Publicerad:
Insändarskribenten upprörs över Owe Brännbergs brev till polisutredaren Runar Viksten.
Insändarskribenten upprörs över Owe Brännbergs brev till polisutredaren Runar Viksten. Foto: Jonas Ekströmer/TT

Detta är en åsiktsartikel och innehållet är skribentens eller skribenternas egna uppfattningar.

Många fler än jag är nog mållösa över Owe Brännbergs oerhört opassande brev till Runar Viksten. Det är skrämmande att du tydligen inte alls ser att du beter sig precis lika illa som alla andra som sysslar med påhopp. Denna typ av agerande skapar drev. Det är väl ändå aldrig ok?

Och det är lika förvånande som skrämmande att du inte heller förstår att ditt privatliv och yrkesliv faktiskt inte är två helt skilda världar. Bilden av och förtroendet för dig, både som privatperson och yrkesverksam, påverkas av ditt sammantagna agerande.

N. H.

Artikeltaggar

HjoInsändare