Hoppa till huvudinnehållet

Ombytta roller när Hjo besegrade Götene F

Publicerad:
Hjo BK vann mot Götene BK
Hjo BK vann mot Götene BK

På lördagen möttes Hjo och gästande Götene F i Hjo Bowlinghall i division 3 norra Götaland 1 herr i bowling. Senast lagen möttes tog Götene F en enkel seger med 13-6, men den här gången var det Hjo som vann. Slutresultatet blev 13-7.

Hjo har en stark form med tre segrar och två oavgjorda på de senaste fem matcherna, medan Götene F har två vinster och tre förluster.

Med tre omgångar kvar är Hjo på fjärde plats i tabellen, och Götene F är på sjunde plats.

I nästa match möter Hjo Lidex borta på lördag 1 april 12.00.

Artikeltaggar

BowlingGötene BKHjo BK

Så här jobbar Hjo Tidning med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.