Hoppa till huvudinnehållet

”Då flyttar jag definitivt till Tidaholm”

Publicerad:
När skribenten inte orkar med sin fastighet blir det flytt till Tidaholm.
När skribenten inte orkar med sin fastighet blir det flytt till Tidaholm. Foto: Sšren Turesson

Detta är en åsiktsartikel och innehållet är skribentens eller skribenternas egna uppfattningar.

Måste bara bemöta en del märkliga insändare. För det första så ska jag tala om för mr K. Åkerbergs undran varför alla åker till Skövde för att handla. Själv gör jag det. Av den enkla anledningen att för det första finns det inte nånting att handla i denna spökstad. Inga kläder, inga skor, inte ens en riktig järnhandel. Förutom mat och brännvin. Och naturligtvis förträffliga Hem o Hobby.

Det stora problemet är att det finns intresse att etablera sig i Hjo men då är det hyrorna i affärslokaler som avskräcker. På grund av monopol på fastighetsmarknaden till följd att det blir tomma fina lokaler. Finns säkert EU- bidrag för det också.

Sen den andra orsaken nu som långt tillbaka är prispolitiken i Hjo. Det har alltid varit dyrt att handla i Hjo. Sen står handlarna i Hjo och gapar som fågelholkar, undrandes varför man inte är lojal mot lokal handel???

Tacka f..n för det. Förvånansvärt, minst sagt, att inte någon fattat detta än. Konstigt att inte politikerna ens har höjt ögonbrynen för detta???

Det är i varje fall solklart den dagen jag inte orkar med min fastighet med stor trädgård, då flyttar jag definitivt till Tidaholm. Där finns ALLT. Småbutiker i mängder, stor torghandel och sist men inte minst, rimliga priser på allt.

Fågelåsbo

Artikeltaggar

Bostad och byggenFastigheterHjoHobbyKläderSkorTidaholm