Hoppa till huvudinnehållet

Adam Carlsson räddade poäng när Hjo kryssade

Publicerad:
IFK Hjo spelade lika mot IFK Värsås
IFK Hjo spelade lika mot IFK Värsås

I halvtid ledde Värsås matchen på bortaplan i division 4 Västergötland östra herr i fotboll mot Hjo med 1-0, efter mål av Nils Liljebo. Men i andra halvlek jobbade sig Hjo in i matchen, och kvitterade genom Adam Carlsson med 13 minuter kvar av matchen. Matchen slutade 1-1.

– Värsås gör turligt tidigt 1-0,ett inlägg som seglar in i bortre. För vår del sätter det prägel på matchen,vi blir tveksamma i vårt agerande och Värsås vinner alla dueller och de går rättvist in med 1-0 i halvlek,tyvärr en av våra sämre halvlekar men Värsås spelar tungt och gör det bra. I andra tar vi över rejält och vi kommer i våg efter våg och mycket rättvist trycker vi in 1-1. Sen parkerar vi nästan på Värsås planhalva och går för ett segermål,vilket vi hade varit värda. Tyvärr för vår del slutar matchen 1-1, kommenterade Hjos tränare Johan Smedberg.

Värsås startade matchen piggt och tog ledningen direkt i början av matchen. Efter bara två minuter slog Nils Liljebo till. Adam Carlsson kvitterade för Hjo i 77:e minuten. Det fastställde slutresultatet till 1-1.

När lagen möttes senast slutade det med seger för Hjo med 5-2.

I nästa omgång har Hjo Tvärred/Vegby borta på Lassalyckan, lördag 22 april 16.45.

Artikeltaggar

Division 4 Västergötland östraFotbollGuldkroksvallenIFK HjoIFK Värsås

Så här jobbar Hjo Tidning med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.