Hjo tappade ledningen mot Gällstad

Publicerad:
Gällstads FK spelade lika mot IFK Hjo

I halvtid ledde Hjo matchen på bortaplan i division 4 Västergötland östra herr i fotboll mot Gällstad med 1-0. Men i andra halvlek jobbade sig Gällstad in i matchen, och kvitterade. Matchens slutresultat blev 1-1.

– En riktigt dålig fotbollsmatch där vi nog var minst dåliga. Det var första matchen på naturgräs, en plan som var helt okej för årstiden. Inget av lagen kunde få till något typ av spel. Matchen präglades av kamp. Vi tog välförtjänt ledningen på en frispark av Elvis Den hade Messi blivit avundsjuk på, samma Elvis borde också gjort 2-0, men det avslutet hade inte Messi var avundsjuk på. I andra börjar Gällstad lite bättre än oss men vi har bra kontroll och Gällstad skapar inget. Tyvärr gör Gällstad 1-1 på ett hårt inlägg som letar sig in i främre. Sen har vi nog två, tre hundraprocentiga målchanser som försvarare räddar på mållinjen, men även de hade ett friläge i slutet. Tyckte nog vi var det minst dåliga laget idag. Killarna som var med idag ska ha en eloge för kampen. Då förberedelserna har varit katastrof, då vi tyvärr har många sjuka, bortresta och annat som stör, kommenterade Hjos tränare Johan Smedberg.

Målskyttarna var Albin Ek (Gällstad) och Elvedin Kusturica (Hjo).

Båda lagen har haft en tuff start på serien, och har två poäng efter tre spelade matcher.

I nästa omgång har Hjo Ulvåker hemma på Guldkroksvallen, torsdag 4 maj 19.00.

Artikeltaggar

Division 4 Västergötland östraFotbollGällstads FKIFK HjoRånnevi

Så här jobbar Hjo Tidning med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.

Läs vidare