Hoppa till huvudinnehållet

Elvedin Kusturica avgjorde när Hjo sänkte Ulvåker

Publicerad:
IFK Hjo vann mot Ulvåkers IF
IFK Hjo vann mot Ulvåkers IF

Målet i första halvleken av av Elvedin Kusturica blev matchens enda. Hjo vann med 1-0 (1-0) hemma mot Ulvåker i division 4 Västergötland östra herr i fotboll.

Hjos tränare Johan Smedberg kommenterade matchen:

– Självklart jätteskönt för gruppen att få ta första vinsten i serien. En mycket dålig gräsplan försvårade möjligheten till skönspel men vi tog tag i matchen och har ett kommando första 25 där vi också gör 1-0 efter en fin vändning och ett läcker passning av Elvis fram till Lucas som påpassligt tagit sig in i rätt yta. Tycker att U äter sig in i matchen och sista 10 av första halvlek är deras. Dom börjar bäst i andra och trycker ner oss första 15 utan att skapa några heta chanser, sen kommer vi in i halvleken och skulle haft en straff och strax därefter ett stolpskott men sista 15 får vi helt ägna oss åt försvarsspel. En i det stora hela jämn match som kunde slutat hursomhelst. Men ett otroligt jobb av grabbarna med Adam Carlsson i spetsen som med sitt uppoffrande spel ledde grabbarna till segern.

Hjo tog lagets första seger för säsongen, och har fem poäng. Ulvåker har sex poäng efter fyra omgångar.

Nästa motstånd för Hjo är IFK Falköping. Lagen möts lördag 13 maj 14.00 på Odenplan.

Artikeltaggar

Division 4 Västergötland östraFotbollGuldkroksvallenIFK HjoUlvåkers IF

Så här jobbar Hjo Tidning med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.