Hoppa till huvudinnehållet

Ida Holmbäck och Jessica Thorvald målskyttar när IFK Hjo vände

Publicerad:
Stenstorps IF förlorade mot IFK Hjo
Stenstorps IF förlorade mot IFK Hjo

I halvtid var Stenstorp i ledningen med 1-0 på Sportvallen. Men IFK Hjo vände – och vann. Till slut blev det 1-2 i matchen i division 3 Västergötland östra dam i fotboll.

– Det tog lite tid för oss att komma in i matchen. I halvlek gör vi några justeringar och arbetsinsatsen ökar hos alla när vi kliver ut. Vi äger matchen, får målchanser och sätter två. Väl i ledning gick det inte att slappna av då Stenstorp tog över och kommer till lägen, dock utan resultat. Vi är nöjda att vi fick behålla ledningen och härligt med våra första tre poäng i serien, kommenterade IFK Hjos tränare Josefin Zell Sjölin.

Segermålet för IFK Hjo stod Ida Holmbäck för efter 63 minuter.

Stenstorp fick en bra start på matchen. Stina Gegerfelt Rudhager gjorde målet, redan i 14:e minuten. Med en knapp halvtimme kvar att spela fick Jessica Thorvald träff och kvitterade för IFK Hjo.

IFK Hjo gjorde också 1-2 i 63:e minuten när Ida Holmbäck fick träff. Holmbäck fullbordade därmed IFK Hjos vändning.

Stenstorp ligger på sjunde plats i tabellen efter matchen, medan IFK Hjo ligger på sjätte plats.

Torsdag 11 maj 19.00 spelar IFK Hjo hemma mot Skövde KIK.

Artikeltaggar

Division 3 Västergötland östraFotbollIFK HjoSportvallenStenstorps IF

Så här jobbar Hjo Tidning med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.