Hjo föll på bortaplan mot IFK Falköping

Publicerad:
IFK Falköping vann mot IFK Hjo

Hjo förlorade mot IFK Falköping i division 4 Västergötland östra herr i fotboll på Odenplan. 1-0 (0-0) slutade matchen på lördagen.

– Serieledarna tar kommandot första 15 och skapar några riktigt bra målchanser och kunde mycket väl tagit ledningen, vi äter oss in i matchen och vinner mitten och är lite bättre än Falköping sista 20 och skapar också några riktigt bra chanser. Rättvist i paus. Första delen i andra halvlek är jämn med ett litet övertag för Fal. Sista 20 äger Fal mest boll och skapar tryck men vi jobbar heroiskt för att få med oss poäng mot bästa laget i serien. Tyvärr får de en frispark i 90:e som de sätter. En av mina surare förluster någonsin då killarna är 100% i jobb och vi får Falköping precis dit vi vill. En makalöst bra insats och man lider med killarna som inte får betalt för sin insats, kommenterade Hjos tränare Johan Smedberg.

Florent Rushiti blev matchhjälte på övertid med sitt avgörande 1-0-mål.

Målet kom först i matchens absoluta slutskede, i 90:e minuten när Florent Rushiti gjorde 1–0 till IFK Falköping.

IFK Falköping ligger på första plats i tabellen efter matchen, medan Hjo ligger på åttonde plats.

I nästa match möter Hjo Skara hemma på måndag 22 maj 19.00.

Artikeltaggar

Division 4 Västergötland östraFotbollIFK FalköpingIFK HjoOdenplan

Så här jobbar Hjo Tidning med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.

Läs vidare