Elever och ”fröken” återsågs efter 50 år

Publicerad:
Elever som gick ut hemtekniska gymnasiet i Hjo för 50 år sedan träffades och pratade minnen tillsammans med ”fröken” Kerstin Jonsson. Foto: Privat

Ett gäng kvinnor träffades på Stampens kvarn för att äta lunch och prata minnen. Detta för att uppmärksamma och fira att det var 50 år sedan de slutade gymnasieskolan i Hjo, hemteknisk linje 1-årig kurs matlagning/vävning.

– Speciellt roligt var det att en av våra ”fröknar” Kerstin Jonsson hade möjlighet att vara med, säger AnnaLena Bengtsson en av eleverna.

Artikeltaggar

GymnasieskolanHjoKurserMatlagningSkola och utbildning

Så här jobbar Hjo Tidning med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.

Läs vidare