Hoppa till huvudinnehållet

Stark första halvlek räckte för Norra Fågelås

Publicerad:
Norra Fågelås IF vann mot Folkabo IK
Norra Fågelås IF vann mot Folkabo IK

Hemmalaget Norra Fågelås stod för en bra första halvlek mot Folkabo på fredagen, och ledde med 3-0. Folkabo lyckades inte hämta igen i andra halvlek, som slutade mållös, och Norra Fågelås vann därmed matchen i division 6 Tidaholm herr i fotboll.

– Första halvlek är den bästa i år och de är knappt över vår planhalva. Andra slappnar vi av och försöker slå en avgörande boll hela tiden. Skönt med 3 poäng, tyckte Norra Fågelås tränare Marcus Juslin, efter matchen.

Norra Fågelås målskyttar var Nico Berndt Windestål, Bobby Gradde och Aimen Mahmoud Mohammed.

Norra Fågelås har tre segrar och två förluster och 10–9 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Folkabo har en vinst och fyra förluster och 4–15 i målskillnad.

Norra Fågelås nya tabellposition är sjätte plats, medan Folkabo är på elfte plats.

I nästa match möter Norra Fågelås Kinnarp/Slutarp hemma på torsdag 25 maj 19.00.

Artikeltaggar

Folkabo IKFotbollLandbyvallenNorra Fågelås IF

Så här jobbar Hjo Tidning med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.