Ida Holmbäck räddade poäng när IFK Hjo kryssade

Publicerad:
Mariestads Bois FF spelade lika mot IFK Hjo

I halvtid ledde Mariestads Bois matchen på hemmaplan i division 3 Västergötland östra dam i fotboll mot IFK Hjo med 1-0, efter mål av Elin Werner Jarl. Men i andra halvlek jobbade sig IFK Hjo in i matchen, och kvitterade genom Ida Holmbäck i 72:a minuten. Matchen slutade 1-1.

Matchen förblev jämn målmässigt till Mariestads Bois tog ledningen i 27:e minuten, genom Elin Werner Jarl. Det dröjde till den 72:a minuten innan Ida Holmbäck kvitterade för IFK Hjo. Det fastställde slutresultatet till 1-1.

Mariestads Bois har två segrar, två oavgjorda och en förlust och 10–12 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan IFK Hjo har en vinst, en oavgjord och tre förluster och 4–9 i målskillnad.

Efter fem matcher har Mariestads Bois nu åtta poäng och IFK Hjo har fyra poäng.

I nästa match möter IFK Hjo Töreboda hemma på söndag 28 maj 16.00.

Artikeltaggar

Division 3 Västergötland östraFotbollIFK HjoLekevi IPMariestads Bois FF

Så här jobbar Hjo Tidning med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.

Läs vidare