Hoppa till huvudinnehållet

Matilda Broman Dahl målskytt när IFK Hjo föll

Publicerad:
IFK Hjo förlorade mot Töreboda IK
IFK Hjo förlorade mot Töreboda IK

IFK Hjo fick se sig slaget i mötet med Töreboda på hemmaplan i division 3 Västergötland östra dam i fotboll, med 1-2 (1-1).

Segermålet för Töreboda stod Louise Enoksson för efter 87 minuter.

Matchen var mållös till IFK Hjo tog ledningen i 37:e minuten, genom Matilda Broman Dahl.

Töreboda kvitterade till 1-1 alldeles före halvtidspausen, genom Stina Blomqvist. Det matchavgörande målet kom med tre minuter kvar att spela, när Louise Enoksson slog till och gjorde 1-2 för Töreboda. Därmed hade Töreboda vänt matchen.

IFK Hjo har en vinst, en oavgjord och tre förluster och 4–9 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Töreboda har en vinst och fyra förluster och 5–16 i målskillnad. Det här var IFK Hjos tredje uddamålsförlust den här säsongen.

För Töreboda gör resultatet att man nu ligger på nionde plats i tabellen, medan IFK Hjo är på sjunde plats.

Söndag 4 juni 16.00 spelar IFK Hjo borta mot Skultorp U.

Artikeltaggar

Division 3 Västergötland östraFotbollGuldkroksvallenIFK HjoTöreboda IK

Så här jobbar Hjo Tidning med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.