Hoppa till huvudinnehållet

Här är månadens konkurser i Hjo

Publicerad:

Intresserad av vilka företag som har gått i konkurs i din kommun? Här samlar vi nyheter om näringslivet från månaden som gått.

Bmg Restauranggruppen AB

Bmg Restauranggruppen AB leddes av Besim Gül och Atiye Gül. När företaget startades var beskrivningen att "Bolaget skall bedriva restaurangrörelse samt äga och förvalta fast egendom och värdepapper ävensom idka därmed förenlig verksamhet.". Företaget registrerades 2008-01-28 och konkursen inleddes 2023-05-19.

Artikeltaggar

Hjo kommunNäringslivNya företag

Så här jobbar Hjo Tidning med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.