Hoppa till huvudinnehållet

Hjo föll mot Fagersanna trots ledning

Publicerad:
IFK Hjo förlorade mot Fagersanna IF
IFK Hjo förlorade mot Fagersanna IF

I halvtid var hemmalaget Hjo i ledningen med 3-2. Men Fagersanna vände – och vann. Till slut blev det 3-4 (3-2) i matchen i division 4 Västergötland östra herr i fotboll.

– Efter en målmässigt väldigt bra start på matchen som gav en 3-0 ledning men Fagersanna kom in i matchen efter 2 snabba mål och vi blev tveksamma medan Fagersanna ville mycket och gjorde det bra med ett enkelt men effektivt spel. Vi gör många lite sämre beslut som föranleder Fagersannas mål men fotboll kan vara märkligt jobbigt ibland och vi släpper 3 av målen från fasta situationer. Självklart jobbigt men vi får ta lärdom och jobba vidare, tyckte Hjos tränare Johan Smedberg, efter matchen.

Michael Akese 2 och Simon Brage gjorde Hjos mål, medan Rasmus Fogelström 2, Viktor Bengtsson och Sebastian Nicklasson stod för gästernas målgörande.

Hjo har två vinster, en oavgjord och två förluster och 6–6 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Fagersanna har en vinst, två oavgjorda och två förluster och 7–9 i målskillnad. Det här var Hjos andra uddamålsförlust den här säsongen.

Det här betyder att Fagersanna ligger på elfte plats i tabellen, och Hjo är på sjunde plats.

Nästa motstånd för Hjo är Sils IF. Lagen möts lördag 10 juni 13.00 på Silbohof.

Artikeltaggar

Division 4 Västergötland östraFagersanna IFFotbollGuldkroksvallenIFK Hjo

Så här jobbar Hjo Tidning med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.