Hoppa till huvudinnehållet

Hjos nystartade företag - här är hela listan

Publicerad:

Vill du veta om nya företag i din kommun? Här har vi samlat information om näringslivsnyheter från månaden som gått.

Nyfiken på företag som har etablerats i din kommun? Här har vi samlat nyheter om näringslivet från månaden som gått.

Jema Försäljning och Fastighet AB

Jema Försäljning och Fastighet AB startades av Magnus Hagebratt, Jenny Zell och Pontus Hagebratt. Företaget kommer enligt verksamhetsbeskrivningen arbeta med "Bolaget ska sälja glass och hyra ut lokaler samt därmed förenlig verksamhet.". Företaget registrerades 31:a maj 2023.

Kaggestorps Gårdsverksamhet Handelsbolag

Kaggestorps Gårdsverksamhet Handelsbolag bildades av Judit Ballester Bueno och Marcus Garnhed 30:e maj 2023. Företaget ska verka inom "Gårdsverksamhet. Odling av bär och grönsaker.".

Körkortscentralen Sverige AB

Körkortscentralen Sverige AB startades av Per Ötken och Thomas Mattsson. Företaget kommer enligt verksamhetsbeskrivningen verka inom "Bolaget skall bedriva utveckling, förmedling och handel av digitala utbildningar och utbildnings- och undervisningsmateriel samt därmed förenlig verksamhet. Bolaget erbjuder sina tjänster via digitala kanaler med inriktning mot i första hand förarutbildningar.". Företaget blev registrerat 30:e maj 2023.

Artikeltaggar

Hjo kommunNäringslivNya företag

Så här jobbar Hjo Tidning med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.