Hoppa till huvudinnehållet

Nya ägare till villa från 1929 i Hjo – prislappen: 1 400 000 kronor

Publicerad:

Försäljningen av huset på adressen Grumphult Solhem 1 i Hjo är nu klar.

Nya ägare blir Linus Erik Bjurström, 37, och Alessia Schergna, 39, från Tidaholm som köper fastigheten av David Michael och Anna Maria Fagg. Husets byggår är 1929 och det har en boyta på 103 kvadratmeter. Till det hör en tomt på 3 947 kvadratmeter. Ägarbytet gjordes i april 2023 och priset blev 1 400 000 kronor.

Artikeltaggar

Bostad och byggenFastighetsaffärerHjoHjo kommunVästra Götalands län

Så här jobbar Hjo Tidning med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.