Hoppa till huvudinnehållet

Korsberga ny serieledare efter seger

Publicerad:
Korsberga IF vann mot Tomtens IF
Korsberga IF vann mot Tomtens IF

Det blev 4-0 (2-0) hemma för Korsberga mot Tomten i lördagens match. Därmed är laget serieledare i division 5 Västergötland östra herr i fotboll, två poäng före Ekedalen, efter åtta spelade matcher. Ekedalen har dock en match mindre spelad. Tomten ligger på nionde plats i tabellen.

Korsbergas tränare Stefan Kristersson kommenterade matchen:

– En riktigt stabil insats idag, en bra första halvlek lade grunden till en stabil vinst. Riktigt skönt att fortfarande vara obesegrade i årets seriespel. En grym laginsats idag med ett extra plus till Simon Alsetun och Erik Mellgren som jobbar igång laget bra idag.

Segern var Korsbergas femte på de senaste sex matcherna, och fjärde hemmasegern i rad.

Karl Simon Alsetun gjorde två mål, övriga mål för hemmalaget gjordes av Joakim Nolegård och Oskar Schönning.

Nästa motstånd för Korsberga är Kinne-Vedum. Lagen möts tisdag 6 juni 15.00 på Kullaborg.

Artikeltaggar

Division 5 Västergötland östraFotbollKorsberga IFKullaborgTomtens IF

Så här jobbar Hjo Tidning med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.