Hoppa till huvudinnehållet

Norra Fågelås fixade kryss borta mot Jula

Publicerad:
Jula BK spelade lika mot Norra Fågelås IF
Jula BK spelade lika mot Norra Fågelås IF

Jula hade ledningen i halvtid med 3-0 hemma mot Norra Fågelås i division 4 Västergötland norra dam i fotboll. Men i andra halvlek kom Norra Fågelås mer in i matchen, och fixade till slut ett oavgjort resultat. Matchen slutade 3-3.

– Tjejerna gör en fantastisk insats idag, kämpar livet ur sig över hela banan. Miranda Hjert Larsson kom igång med sitt målskytte. Gör hon ett mål gör hon ofta fler. En mycket viktig match för oss som skapar en tro på att vi kan, kommenterade Norra Fågelås tränare Michael Hjert.

Hemmalagets mål gjordes av Stina Eklund, Fanny Holmén och Hilda Ljungkvist medan Miranda Hjert Larsson noterades för målen för Norra Fågelås.

I tabellen innebär det här att Jula nu ligger på andra plats. Norra Fågelås är på nionde plats.

Norra Fågelås tar sig an Götene U i nästa match hemma tisdag 13 juni 19.00.

Artikeltaggar

Division 4 Västergötland norraFotbollJula BKNorra Fågelås IFUllervads IP

Så här jobbar Hjo Tidning med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.