Hoppa till huvudinnehållet

Korsberga formstarka svit fortsätter

Publicerad:
Korsberga IF vann mot Kinne-Vedums IF
Korsberga IF vann mot Kinne-Vedums IF

Det blev 2-0 (1-0) när serieledande Korsberga mötte Kinne-Vedum på tisdagen hemma på Kullaborg. Det innebar nio raka matcher utan förlust för Korsberga i division 5 Västergötland östra herr i fotboll.

– Återigen gör vi en riktig bra match försvarsmässigt vi möter ett riktigt starkt lag i luftspelet men vi har koll på de i hela matchen och släpper knappt till någon målchans under hela matchen. Offensivt skapar vi många lägen och borde avgjort matchen tidigare men vi är nöjda tre nya pinnar in på kontot. Ett stort plus till hela laget idag, kommenterade Korsbergas tränare Stefan Kristersson.

Det var hemmaseger nummer fem i rad för Korsberga.

Korsberga fick en bra start på matchen. Joakim Sulkava slog till, redan i elfte minuten. Och med nio minuter kvar att spela ökade Korsberga ledningen genom Oskar Schönning. Det fastställde slutresultatet till 2-0.

Det här betyder att Korsberga är i fortsatt serieledning, med 23 poäng efter nio matcher, och Kinne-Vedum på elfte plats med sex poäng.

I nästa omgång har Korsberga Tymer borta på Timmersdala, fredag 9 juni 19.00.

Artikeltaggar

Division 5 Västergötland östraFotbollKinne-Vedums IFKorsberga IFKullaborg

Så här jobbar Hjo Tidning med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.