Hoppa till huvudinnehållet

Hjo vann på hemmaplan mot UIFK

Publicerad:
IFK Hjo vann mot Ulricehamns IFK
IFK Hjo vann mot Ulricehamns IFK

Det blev en uddamålsseger för Hjo i matchen mot UIFK i division 4 Västergötland östra herr i fotboll på torsdagen. Laget vann med 2-1 (1-0) hemma på Guldkroksvallen. Simon Brage slog till efter 89 minuter och blev matchhjälte med sitt 2-1-mål.

– Idag studsade det vår väg och i slutet på andra halvlek skapade vi en hel del fasta situationer som var en del av avgörandet som kom i 97:e matchminuten, tyckte Hjos tränare Johan Smedberg, efter matchen.

Matchen var mållös till Hjo tog ledningen i 24:e minuten, genom Elvedin Kusturica. Direkt efter pausen slog Bobo Johnson till och kvitterade för UIFK.

Det matchavgörande målet kom med en minut kvar att spela, när Simon Brage slog till och gjorde 2-1 för Hjo.

Det här var Hjos tredje uddamålsseger den här säsongen.

Hjos nya tabellposition är sjunde plats, medan UIFK är på sjätte plats.

Onsdag 21 juni 19.00 spelar Hjo borta mot Falköping FK.

Artikeltaggar

Division 4 Västergötland östraFotbollGuldkroksvallenIFK HjoUlricehamns IFK

Så här jobbar Hjo Tidning med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.