Hoppa till huvudinnehållet

Hjoborna som deltar under cykelveckan

Publicerad:
I helgen deltar många Hjobor i Vätternrundan som passerar torget i Hjo.
I helgen deltar många Hjobor i Vätternrundan som passerar torget i Hjo. Foto: Micke Fransson/TT

Cykelveckan har lockat många Hjobor att delta i de olika loppen och nu väntar Vätternrundan.

Cykelveckan i Motala har hittills varit en solskenshistoria som har sin avslutning i helgens Vätternrunda. Tidigare har HT rapporterat från Tjejvättern och Vätternrundan 100 km, men nu har även MTB-Vättern och Halvvättern genomförts med 1 155 deltagare respektive 2 910 startande.

Hjobor i MTB-Vättern och Halvvättern:

Halvvättern, 15 mil: Kent-Inge Ahl, 04:34. Patrick Andersson, Hjo VK, 04:09. Carina Arthursson, 05:11. Mikael Arthursson, 05:11. Sebastian Arthursson, 05:11. Johan Blixt, Hjo VK, 04:04. Jimmie Eriksson, 04:50. Magnus Eriksson, Hjo VK, 04:04. Jimmy Fransson, Hjo VK, 04:04. Sigmar Gericke, 04:51. Jesper Gustafsson, Hjo VK, 04:04. Nicklas Ljungkvist, Hjo VK, 04:04. Anna-Lena Martinsson, Hjo VK, 04:47. Peter Martinsson, Hjo VK, 04:47. Stefan Martinsson, Hjo VK, 04:48. Mikael Mejer, 04:04. Karl-Fredrik Sahlén, 04:04. Patrik Wigren, Hjo VK, 04:04. Erica Zetterlund, Hjo VK, 04:04.

MTB-Vättern: Thomas Ahlgren, Hjo VK, 02:07. Tobias Johansson, 02:10. Mikael Lundborg, Hjo VK, 02:03. Adam Wiegandt, Hjo VK, 02:03.

I helgen är det dags för det stora kraftprovet Vätternrundan, 31,5 km, och följande Hjobor är anmälda:

Peter Alvemyr, Caroline Andersson, Christian Andersson, Jimmy Andersson, Jonathan Brunér, Sigrid Brunér, Jonny Collberg, Fredefik Descheemaecker, Andreas Essgren, Jimmy Fransson, Anders Franzen, Robert Gereonsson, Sigmar Gericke, Leif Holmbäck, Maria Johannesson, Kaj Kosonen, Kenneth Larsson, Magnus Liiv, Erik Markusson, Stefan Martinsson, Mikael Mejer, Jessica Rosebrink, Johan Rosebrink, Gunnar Tilander, Mark Van Der Weegen.

Artikeltaggar

CyklingHjoSportVätternrundan

Så här jobbar Hjo Tidning med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.