Hoppa till huvudinnehållet

Klagomål på hög musik

Publicerad:
Polisen fick samtal om hög musik på två platser i Hjo i helgen.
Polisen fick samtal om hög musik på två platser i Hjo i helgen. Foto: Herman Rydeberg

Polisen har fått två klagomål på bilar som spelat hög musik natten mot söndag. Dels på torget och dels på Villagatan.

Vid 01-tiden natten mot söndag fick polisen samtal om att A-traktorer spelade hög musik på Villagatan. Vid 02-tiden fick polisen påringning om att raggarbilar spelade hög musik på torget i Hjo. Det var dock inga bilar kvar på platserna när polisen kom dit.

Artikeltaggar

Bilburen ungdomHjoKlagomålMotorMusikSamhälleVillagatan

Så här jobbar Hjo Tidning med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.