Hoppa till huvudinnehållet

Hjo segrare hemma mot Gällstad

Publicerad:
IFK Hjo vann mot Gällstads FK
IFK Hjo vann mot Gällstads FK

Hjo besegrade Gällstad på hemmaplan i lördagens match i division 4 Västergötland östra herr i fotboll. 5-3 (1-1) slutade matchen.

– Vi spelade inte som ett lag i första halvlek och ska vara glada att vi hade med oss 1-1 i paus. Några småjusteringar och tydlighet gjorde att vi i andra halvlek såg ut som det lag vi vill vara. Mycket starkt av laget att resa sig i andra halvlek. Adam Carlsson gjorde en jättematch och var med sitt positionsspel och uppoffrande jobb högst bidragande till segern. Vi vann tillslut helt rättvist, tyckte Hjos tränare Johan Smedberg, efter matchen.

Målgörare för Hjo var Simon Brage 2, Misha Favolye, Tim Gustavsson och Elias Holmström, medan Fabian Johansson gjorde två mål för Gällstad. Ett av Gällstads mål var ett självmål.

Det här betyder att Hjo ligger på femte plats i tabellen, och Gällstad är på elfte plats.

Hjo tar sig an Ulvåker i nästa match borta fredag 18 augusti 18.45.

Artikeltaggar

Division 4 Västergötland östraFotbollGällstads FKGuldkroksvallenIFK Hjo

Så här jobbar Hjo Tidning med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.