Hoppa till huvudinnehållet

Topp tio för Hökensåsspelare

Publicerad:
Hökensås GK deltar i svenska juniortouren, division 3. Nyligen avgjordes omgång fyra och där Hjospelarna hade flera framskjutna placeringar. Laget från vänster: Axel Hedman, Åke Olsson, Viktor Adolfsson och Jacob Nilsson . Otto Bädicker saknas på bilden.
Hökensås GK deltar i svenska juniortouren, division 3. Nyligen avgjordes omgång fyra och där Hjospelarna hade flera framskjutna placeringar. Laget från vänster: Axel Hedman, Åke Olsson, Viktor Adolfsson och Jacob Nilsson . Otto Bädicker saknas på bilden. Foto: PRIVAT

Fem spelare från Hökensås GK deltar i svenska juniortouren. I den fjärde omgången prickade flera av Hjospelarna in storformen och bäst gick det för Åke Olsson, Jacob Nilsson och Axel Hedman som blev topp tio.

Svenska juniortouren division 3 i Västergötland är öppen för spelare från 13 till 21 år med handicap 30 och lägre. De två första omgångarna har spelats över 18 hål, men omgång tre och fyra har avgjorts över 36 hål.

Spelare som placerar sig topp 10 på resultatlistan flyttas upp till division 2.

I fjärde omgången på Åsundsholm slutade tre av Hökensåsspelarna bland de åtta bästa och samtliga fem bland de 18 bästa. Sammanlagt deltog 42 spelare.

Resultat

Hökensås GK i juniortouren division 3 i Västergötland, omgång 4, på Åsundsholm.

Resultat: 1) Hugo Sand, Herrljunga GK, 152. 2) Åke Olsson, Hökensås GK, 157. 3) Jacob Nilsson, Hökensås GK, 157. 8) Axel Hedman, Hökensås GK, 165. 11) Viktor Bädicker, Hökensås GK, 167. 18) Viktor Adolfsson, Hökensås GK, 173.

Artikeltaggar

GolfHökensås GKSportVästra Götalands län

Så här jobbar Hjo Tidning med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.