Hoppa till huvudinnehållet

Fritid om brist på halltider: ”Alla föreningar är nöjda”

Publicerad:
Fritid i Hjo kommun tillbakavisar att det är ont om halltider för föreningarna.
Fritid i Hjo kommun tillbakavisar att det är ont om halltider för föreningarna. Foto: FREDRIK SANDBERG / TT

”Alla föreningar som i huvudsak har inomhusverksamhet är nöjda med sina tider i hallarna” upplyser fritidsutvecklare Hanna Nordlöf som reagerat på HT:s artikel om innebandyplan utomhus.

Nyligen skrev Hjo Tidning om att IFK Hjo innebandy är på gång att anlägga en utomhusbana för innebandy i Solrosparken. I detta sammanhang togs möjligheter för inomhusträning upp, brist på halltider samt att utomhusplanen blir ett bra komplement för innebandyn.

I sammanhanget har nu kommunen fritidsutvecklare Hanna Nordlöf reagerat och ger kommentar till ”ont om halltider”.

– Alla föreningar som i huvudsak har inomhusverksamhet är nöjda med sina tider i hallarna den kommande säsongen. Utöver innebandyn är det Hjo Badmintonklubb och HK Guldkroken. Alla har fått så många tider de önskade. Badminton och HKG har även några tider i Estridhallen vilket de godkänt. Övriga föreningar som vill träna inomhus är de som i huvudsak bedriver utomhusverksamhet, och de har fler tider än tidigare år att välja på, upplyser Hanna Nordlöf via mejl.

Artikeltaggar

BadmintonHanna NordlöfHjoIFK HjoSamhälle

Så här jobbar Hjo Tidning med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.